UNBOX: Tekken 7 – Collector’s Edition

UNBOX: Tekken 7 – Collector’s Edition

25 september, 2017 0 av Martin Johansson

Välkommen tíll den första texten i vår nya artikelserie “UNBOX”, där vi kommer att packa upp olika saker ur dess förpackningar som vi har lagt våra svettiga labbar på – det kan vara allt från specialutgåvor av olika spel till kringutrustning som handkontroller, gamingmöss, tangentbord och dylikt. Först ut är Martin, som nyligen kom över ett exemplar av Tekken 7 – Collectors Edition. Nedan följer ett bildspel där Martin visar oss vad som fanns inuti den rätt enorma lådan.Till att börja med så är själva lådan rätt stor, men det går inte att ta miste på vilket spel det är man har framför sig iallafall.Och där var det yttersta skyddet borta, ingen större skillnad förutom att man inte ser vilken konsol spelet är till.


Nu är själva locket borta, och man möts av en snygg steelbook och själva spelet. Även några logotyper från själva spelet finns i kanterna på förpackningen.


Det är den lyxigare varianten av spelet som medföljer och där ingår ett säsongspass för kommande DLC och även bowling-läget (som dock redan finns ute).


På steelbookens baksida ser man far och son puckla på varandra.


Inuti steelbooken finns det en skiva innehållandes spelets officiella soundtrack.När spelfodralen väl är ur vägen så kommer vi till det som gör den enorma lådan så pass tung – statyetten.


Statyn förevigar striden mellan Heihachi Mishima och Kazuya Mishima. Passande då denna del av spelserien är tänkt att avsluta hela Mishima-berättelsen.


Detaljrikedomen är fantastisk!Kazuyas rygg är fylld med många, många ärr.Här står statyetten på Martins Playstation 4 för att försöka visa hur pass gigantisk den (statyn) är.

 

Martin Johansson
Följ mig

Martin Johansson

Nybliven småbarnspappa som håller på med Youtube. Martin är ett stort fan av Pokémon-serien även om han anser att det senaste spelet i serien är ett av de svagare. Försöker ständigt hitta olika konsolspel som kan spelas ihop med sambon eller med vännerna hemma i vardagsrumssoffan. Är även en stor brädspelsentusiast
Martin Johansson
Följ mig

Latest posts by Martin Johansson (see all)