Teknik och media min ägo

Teknik och media min ägo

28 mars, 2017 0 av Christoffer Andersson

Hej på er allesammans! Jag har flertalet gånger fått frågan om vad för teknik och media jag äger. Istället för att upprepa mig gång på gång så tänkte jag köra ett litet inlägg här, där jag listar allt. Let’s go!


Konsoler:

• Playstation 4 (500 GB)
• Xbox One S (500 GB)


Spel jag äger till Playstation 4 (fysiska):

 • Assassin’s Creed: Syndicate
• Assassin’s Creed: Unity
• Batman: Arkham Knight
• Battlefield 1
• Destiny
• The Division
• Doom
• Dying Light
• Fallout 4
• Grand Theft Auto V
• Horizon: Zero Dawn
• Infamous: Second Son
• Just Cause 3
• Mad Max
• Mafia III
• Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
• Overwatch
• Uncharted 4: A Thief’s End
• Watch Dogs 2
• The Witcher 3: Wild Hunt
• The Witcher 3: Hearts of Stone
• The Witcher 3: Blood and Wine


Spel jag äger till Xbox One (fysiska):

• Far Cry: Primal
• Middle-Earth: Shadow of Mordor
• Sunset Overdrive

Bluray-filmer:

• 90st
(Ett separat inlägg där alla filmer listas kommer framöver)


Mobiltelefon:

• Samsung Galaxy S6


Hörlurar:

• Panasonic RP-HD6M


Mikrofon:

• Blue Snowball


Kamera:

• Canon EOS 700D


TV:

• Finlux 32″


Dator:

• Packard Bell EasyNote

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)