Stralle tipsar #2

29 augusti, 2016 0 av Christoffer Andersson

I detta inlägg så tänkte jag tipsa om en låt från en utav mina favoritartister just nu, nämligen ProleteR. Låten ifråga är den instrumentala versionen av hans egna låt “Throw It Back”. Jag använder ofta hans musik som bakgrundsmusik i mina videos och tycker att musiken han producerar är riktigt bra. Han kör lite på electroswing-spåret där modern musik och gammal jazz mixas ihop och det resulterar i (enligt mig) ren briljans.

LÄNK: “Throw It Back (Instrumental)” – ProleteR

proleterwhat

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)