Stralle tipsar #1

18 augusti, 2016 0 av Christoffer Andersson

Hej på er!

Tänkte köra igång med en ny liten bloggserie kallad Stralle tipsar. I denna serie kommer jag att tipsa om musik, film, tv-serier, spel och liknande saker. Spännande, right?

Så, första tipset från mig är låten “The Well” utav Lorn. Ingen sång förekommer i låten, bara så att ni vet. Låten har jag lyssnat på så pass ofta att jag känner att jag vill dela med mig utav den.

Länk (Spotify): https://open.spotify.com/track/1aJNP76UIIRZnnduQpbcO7

lårn

 

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)