Stoffes mest efterlängtade spel (Topp 5)

Stoffes mest efterlängtade spel (Topp 5)

17 maj, 2017 0 av Christoffer Andersson

Den första halvan av spelåret 2017 har snart nått ikapp oss och under dessa sex månader har det släppts många finfina titlar. Med tanke på hur bra det gångna halvåret har varit när det kommer till spelsläpp och hur resten av året ser ut så kan detta spelår gå till historien som ett av dem bästa, sett ur oss spelares perspektiv. I denna artikel tänkte jag berätta för er vilka spel jag ser allra mest fram emot. Det får du också gärna göra i en kommentar här nedanför.


(5) Tekken 7 (PC, PS4, Xbox One – 2 juni)
Jag har så gott som växt upp med Tekken, så att jag längtar efter den sjunde numrerade delen är föga överraskande. På sistone har det kliat i fingrarna efter ett riktigt bra fightingspel så jag ser verkligen fram emot att lägga mina svettiga labbar på ett exemplar på ett exemplar av Namcos kommande slagsmålsfest och även stifta bekantskap med de nya kämparna.


(4) Destiny 2 (PC, PS4, Xbox One – 8 september)
I och med det faktum att jag hade otroligt skoj i det första spelet, så är det ett givet faktum att jag ser fram emot uppföljaren. Det jag hoppas på denna gång är att berättelsen är djupare då det var ett av det första spelets största svagheter. Jag vill sugas in i berättelsen, atmosfären och få svårt att släppa handkontrollen. Jag håller även tummarna för att även den ensamme spelaren ska kunna ha kul, då det emellanåt blev långtråkigt att spela ensam i den första upplagan.


(3) Spider-Man (PS4 – Släppdatum okänt)
Marvels spindel har en speciell plats i mitt hjärta. Jag köpte serietidningar varje vecka när jag var yngre och i och med att hans senaste spel inte har gjort honom rättvisa (enligt undertecknad) så håller jag verkligen tummar och tår att denna titel blir något alldeles extra. Jag vill ha tight spelkontroll, bra grafik, en bra berättelse och framför allt ha roligt när jag spelar. Jag litar på er, Insomniac Games.


(2) Call of Duty: WWII (PC, PS4, Xbox One – 3 november)
Jag har suktat efter ett spel satt under andra världskriget bra länge nu. I och med Dice/EA’s succé stavas Battlefield 1 så kändes tiden för ett sådant spel rätt och det är vad vi får. Jag ser väldigt mycket fram emot spelets berättelse som sägs vara mer rå än vad vi är vana vid och självklart ser jag även fram emot att röja runt i onlinematcher, utan väggspringande, jetpacks och annat som gör att våra karaktärer kan trotsa allt vad vettig fysik heter.


(1) Red Dead Redemption 2 (PS4, Xbox One – Släppdatum okänt)
Det första Red Dead Redemption släpptes år 2010 och är i mina ögon en modern klassiker. Jag har spenderat hundratals timmar i det spelet och är riktigt imponerad när det kommer till Rockstars fingertoppskänsla. Manuset är superbt, grafiken är fin än idag och berättelsen sög in mig från första bildrutan. Att jag därför har milt sagt enorma förväntningar inför tvåan är en grov underdrift. Jag förväntar mig vacker grafik, skoj gameplay, snortight spelkontroll och självklart en riktigt intressant berättelse med ett briljant manus. Ingen press, Rockstar Games.

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)