När två blir en

27 oktober, 2016 0 av Christoffer Andersson

Jag har dejtat en tjej vid namn Evelina ett tag och det har känts hur bra som helst vid varje tillfälle vi har setts. Den 22 oktober var vi på ännu en dejt och jag kände att det var dags att fråga frågan med stort F, ifall vi skulle bli ett par. Och svaret blev ja – så numera är vi ett par.

Det känns hur härligt som helst att jag har funnit kärleken och jag känner verkligen att jag har dragit det långa strået när det kommer till Evelina. Hon är inte “bara” rolig, trevlig och väldigt vacker utan är även en otroligt god lyssnare och stöttar mig även vad gäller Youtube och liknande vilket är väldigt uppskattat för egen del. Det är inte helt omöjligt att hon dyker upp i någon framtida videoblogg på kanalen.

Jag ser fram emot att dela mitt liv med henne och jag är hur lycklig som helst i vårt förhållande. Jag måste emellanåt stanna upp och nypa mig själv i armen för att se om jag verkligen är i ett förhållande med en sådan fantastisk kvinna. Och se på fasen, det är verklighet.

ce_png

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)