Morgonstund har guld i.. mun?

11 juli, 2016 0 av Christoffer Andersson

Hej på er!

Ja, för ovanlighetens skull så är jag uppe med tuppen idag. Tänkte spela in en ny video till kanalen så här på morgonkvisten, men skjuter lite på det då jag har åkt på en envis förkylning, varpå det blev dessvärre inte så mycket sömn  inatt. Vände och vred mest på mig i sängen, så jag tänkte att det lika bra att stiga upp. Sagt och gjort, jag klädde på mig och bryggde en kopp kaffe – nu sitter jag här och skriver detta inlägg.

Står väl inte så mycket på dagens agenda egentligen. Ska söka lite jobb, för ett jag är något jag måste och vill ha. Dels för att kunna ha råd med bättre utrustning till kanalen (suktar efter en Canon EOS 700D/70D och en Rode VideoMic Pro R samt kamerastativ och eventuellt studiolampor och whitescreen) samt för att kunna börja kolla på en egen lägenhet. Ska även passa på att lämna in min aktivitetsrapport till Arbetsförmedlingen så att man slipper att tänka mer på det denna månad.

Nu ska jag minsann gå och brygga mig ännu med kaffe, då jag känner att denna jag sörplar på nu inte kommer att räcka för att få bort min morgontrötthet. Jag är många saker, men morgonmänniska är inte en av dem.trött

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)