Mina förhoppningar inför Spider-Man

Mina förhoppningar inför Spider-Man

14 juni, 2017 0 av Christoffer Andersson

Äntligen verkar ett vettigt spel med Spider-Man som huvudrollsinnehavare vara på gång. Det är inga mindre än Insomniac som håller facklan denna gång och mina förväntningar är milt uttryckt väldigt höga.

Jag har kollat på videon som släpptes på E3 flertalet gånger i skrivande stund och jag skulle ljuga om jag sade att jag inte har saliverat kraftigt vid varje tillfälle som jag har kikat. Efter ett flertal rätt usla och mediokra spel så verkar licensen nu ligga i kompetenta händer. Av det som har visats så ser det väldigt snyggt ut sett till det grafiska och även slagsmålssekvenserna ser riktigt roliga ut.

Jag skymtade rätt mycket QTE-element, vilket är helt okej för mig så länge det inte blir för självspelande. Någon gång då och då kan jag leva med att trycka på en knapp för att en kul och häftig animation ska målas upp framför ögonen på mig så länge jag känner att det fortfarande är jag som håller i stafettpinnen så att säga.

Jag har länge drömt om ett riktigt, riktigt bra spel. Jag vill ha en tight spelkontroll, superb grafik och en story som inte är en axelryckning och det som Insomniac har visat oss hittills bådar gått. Jag hoppas att de inte slarvar bort chansen här utan ger oss en riktigt kvalitativ titel. I nuläget så har vi inget släppdatum utan vet bara att det kommer att släppas någon gång under 2018, exklusivt till Playstation 4.

Ser du fram emot Spider-Man?

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)