Melika Zakariae – en riktig pärla

16 augusti, 2016 2 av Christoffer Andersson

I början utav min Youtube-karriär så var jag inte så speciellt insatt. Jag visste inte om hur man skulle filma på ett bra sätt, jag visste inte hur man tog kontakt med eventuella sponsorer eller liknande saker. Men sedan, en dag på Twitter så snubblade jag in i en konversation med DJ:n, youtubern och livestreamaren Melika Zakariae. Sedan dess har jag utav henne fått värdefulla tips när det kommer till youtubande, Twitch-streamande med mera och det har jag att tacka för var jag är idag.

Att se hennes otroliga driv, samt sitt sätt att arbeta har gjort mig peppad gång på gång att fortsätta med Youtube. Hon låter ingen köra över henne och tror verkligen på det hon gör. Hon har bland annat varit värd på main stage på Dreamhack med kompani av Fenjima och har även varit med och tävlat i Overwatch Allstars (som de vann, också). Hon har arbetat hårt för att vara där hon är idag, ett vanligt missförstånd (dessvärre) är att många tror att youtubers/streamers får allt serverat på ett silverfat. Så är det absolut inte, för att komma någonstans så krävs det blod, svett, tårar och ett enormt driv och en stark vilja komma framåt. Och där har vi Melika. Hon tror på sin sak och det syns mycket väl, vilket är imponerande.

För mig är hon en inspiration. Tack för att du är du, att du stöttar, peppar och får mig att vilja fortsätta min karriär som youtuber.

———-
Melikas Twitch:
http://twitch.tv/duvetinte

Melikas Youtube:
http://youtube.com/channel/UCvjvo67Rb5quI8rUnl_ZMwQ

mellikung

Melika Zakariae – en riktig pärla.

 

 

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)