Lördagsmys

5 februari, 2017 0 av Christoffer Andersson

Tidigt under eftermiddagen på lördagen så rörde jag mig emot Linköpings resecentrum för att möta upp Evelina, min flickvän. När vi väl hade mötts så började vi promenera in emot stadskärnan för att glo runt lite på stan, vilket var en skoj och trevlig upplevelse. Efter att ha flängt runt lite överallt så började magarna kurra och i och med snabbheten och bekvämligheten hos McDonald’s så åt vi där i väntan på vår buss hem.

När vi kom hem så tog vi det till en början mest lugnt ett par timmar. Sedan vankades det Melodifestivalen, så i samband med det började vi göra hembakt pizza (som blev mycket god, för övrigt). Efter det stora TV-jippot blev det snacks och Teen Wolf. En serie som jag till en början var väldigt tveksam inför, men sedan började tycka om massor.

Bland det bästa var nog att vi för första gången att sova i min nya säng. Innan hade jag en säng på 105 centimeter vilket kanske inte är det mest optimala när man ska sova två stycken i samma säng. Men numera är min säng 160 centimeter bred vilket gjorde att vi kunde breda ut oss bäst vi ville.

Allt som allt så har detta varit en riktigt trevlig helg, som alltid när jag umgås med Evelina.

lordagsmys

Min andra halva.

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)