Lördagens äventyr

29 augusti, 2016 0 av Christoffer Andersson

Hej på er! Under lördagen så träffade jag Martin (som även driver Youtube-kanalen “Logan The Brawler Gaming” – en länk kommer att finnas i slutet utav detta inlägg) och jag tänkte skriva lite om vad vi hittade på.

Som de nördar vi är, så bestämde vi oss såklart för att ses vid Gamestop runt 14-tiden. När vi väl har träffats, hälsat på varann och glott runt lite i butiken så börjar vi bege oss emot Steves Coffee – mest för att jag inte hade ätit på hela dagen och verkligen kände att jag behövde få något i magen, så valet föll på riktigt goda kycklingspett.

Efter det så börjar vi bege oss emot Ågatan Bar & Café där vi satte oss och bjöd varann på öl och snackade om allt mellan himmel och jord. Under eftermiddagen och kvällen hann vi även besöka Pitcher’s, 55:an och Queens. Vi hann under dessa roliga timmar att diskutera om spel, våra kanaler och även lite planer som jag inte kan prata om just nu, men ni lär märka framöver vad det är för något.

Vi tog så klart lite paus emellan öldrickandet och rörde oss ut bland folket – under lördagen fanns det flertalet event att välja på här i Linköping, då det var stadsfestival. Så vi glodde (eller lyssnade kanske man ska säga?) lite på livemusik och svängde även förbi tivolit. Där stod vi mest och glodde som två fågelholkar och konstaterade båda två att “Nope, njet, nada and no” – allt såg liiiite för våghalsigt ut.

Allt som allt hade jag en riktigt kul eftermiddag/kväll och ser fram emot att träffa denna “kollega” mer framöver.

LÄNK: Logan The Brawler Gaming

aventyr

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)