Idag fick jag ett paket..

14 juli, 2016 0 av Christoffer Andersson

..från Vistaprint!
Är väldigt imponerad ändå. Jag gjorde min beställning den 11/7 runt lunchtid och fick mina tröjor idag, den 14/7. Raketfrakt måste det ju nästan vara, då mina t-shirts skickades från Nederländerna. 
Hur som haver äger jag nu två stycken Straholic-tröjor och är nöjd som tusan. Kommer definitivt att beställa därifrån igen.

Ett stycke löjligt glad Stralle. 

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

25 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)