Vi packar upp GG Box

Vi packar upp GG Box

21 maj, 2017 0 av Christoffer Andersson

GGBOX startade som ett Kickstarter-projekt och nådde till slut sitt mål den 19 mars år 2017 med hela 151 personer som hjälpte till att backa upp och finansiera idén.

Idén är som så att det hela är lite som en presentlåda med esport-tema som du får skickad till dig i mitten av varje månad. Boxen innehåller mellan 6-8 saker och vad som finns där i är olika varje månad. Det kan vara snacks, merchandise, läsk – överraskningsmomentet är en del av det hela. Innehållet är tänkt att passa till esport-tittande eller när man själv sitter och spelar. Femtio procent av intäkterna går till att finansiera esport-relaterade verksamheter. Det kan vara event, prispengar och annat därtill till mindre föreningar.

GGBOX skickade över en låda till Straholic.se (ett stort tack till er!) och här nedan kommer en bildserie där lådan packas upp och innehållet från deras första låda visas. Glöm inte att använda koden GGHOLIC på deras hemsida vid beställningen för en rabatt på trettio kronor.

BESTÄLL DIN GGBOX HÄR

Lådans framsida.

Det första vi möts av när lådan öppnas är en handskriven hälsning från Viktor och Anton, som är nyckelpersonerna bakom hela idén.

Dags att ta en titt på produkterna!

Krispiga chips från Bjäre Chips med smak av gräddfil och lök.

En Nocco Focus med smak av cola.

En lyckokaka med en spelrelaterad papperslapp inuti.

En krämig proteinbar från Barebells.

Torkat kött med smak av cayenne-peppar från Meat Makers.

En nötmix med smak av honung och salt från Estrella.

En kopp med Counter Strike: Global Offensive-tema.

Ett knippe tjusiga klistermärken.

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)