Gamingburk på ingång

12 september, 2016 0 av Christoffer Andersson

För en tid sedan så skaffade min svåger en ny dator, varpå han i nuläget har en stationär dator som står i förrådet och existerar, för det mesta.
Var och hälsade på nyligen och fick frågan om jag ville ha datorn och jag tackade självklart ja. Var beredd på att swisha pengar men fick sedan höra att jag kan få den helt gratis. Det enda jag behöver skaffa i nuläget är ett nätaggregat och en SSD (kommer nog bli ett 240G8). Kommer även att skaffa ett nytt chassi – jag måste inte skaffa ett sådant just i nuläget, men det nuvarande är rätt gammalt vilket gör att datorn låter rätt mycket. Så under näst-nästa vecka ska jag och svågern fara emot NetOnNet och införskaffa ovan nämnda delar. Började oroa mig för att kostnaden skulle skena iväg i och med tillbehör och liknande, och fick då i samma veva veta att jag även får med tangentbord, mus och en skärm.

Ser fram emot detta något överdjävulskt, då jag under mina år här på Jorden enbart har ägt “kontors-laptops” – alltså datorer som för det mesta är till för att kunna surfa på webben, skriva dokument och liknande. Ser hemskt mycket fram emot att streama från datorn, photoshoppa och lira diverse spel till fingrarna blöder.

Delarna som ska införskaffas:
EVGA 600W White (Nätaggregat)
Corsair Force LE 240GB (SSD)
Mission SG GGX 1.0 (Chassi)taggadsomfan

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)