Ett rysligt snyggt albumomslag

Ett rysligt snyggt albumomslag

20 februari, 2017 0 av Christoffer Andersson

I mitt ivriga letande efter ny musik att lyssna på så snubblade jag över Imagine Dragons senaste singelalbum vid namn Believer och blev rysligt imponerad över dess omslag. Dem har blandat retro med futurism och det fungerar riktigt bra i det stora hela tycker jag. Vad tycker ni?

Imagine DragonsBeliever (Spotify)

 

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)