Ett litet kuvert kom idag.. 

13 juli, 2016 0 av Christoffer Andersson

.. från Microsoft!

Har tidigare varit i kontakt med Xbox Sveriges PR-manager och hon var snäll nog att skicka lite grejer till mig – jag är såklart väldigt tacksam! I det vadderade kuvertet låg en Xbox One-tröja samt ett nyckelband med Halo 5-motiv. Ett riktigt fett megatack till Microsoft, men framför allt Petra som såg till att detta skickades till mig. 

Denna kommer att bäras väldigt ofta, som den nörd jag är. 

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

25 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)