Ett fenomenalt köp

Ett fenomenalt köp

12 mars, 2017 0 av Christoffer Andersson

Efter många års längtan så har det äntligen hänt.

Jag har blivit med en Xbox One S och är supernöjd med mitt köp hittills. Konsolen är vacker att titta på, väldigt tyst och jag tycker att dess operativsystem fungerar supersmidigt. Det känns härligt att äntligen äga maskinen, då jag länge har varit sugen på titlar som Sunset Overdrive, Ori and the Blind Forest med mera. Vill man lägga till mig som vän på Xbox Live så heter jag “Straholic” där.

Spelen jag just nu äger till maskinen:
• Far Cry: Primal
• Fifa 17
• Gears of War

• Gears of War 3
• Gears of War: Judgment
• Gears of War 4
• Ghost Recon: Wildlands
• Halo Wars 2

Jag har även förhandsbokat samlarutgåvan av Little Nightmares som utvecklas utav den svenska studion Tarsier Studios. I utgåvan ingår en fin samlarfigur och en snygg box till spelet och lite annat krimskrams.

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)