En presentation

En presentation

1 september, 2017 0 av Martin Johansson

Hej på er!

Som Christoffer skrev så heter jag alltså Martin, går dock under namnet Fyghar lite överallt på nätet och bland spel. Inte för att någon direkt kallar mig det på sättet man kallar Christoffer för typ ”Stralle” utan jag kallas Martin överallt. Jag är en småbarnsförälder som också är en gamer, både när det kommer till digitala spel så väl som fysiska, så både TV-spel och bräd-/kortspel. Har även spelat lite rollspel och försökt att starta upp en kampanj, men det går inget vidare att läsa tjocka regelböcker i nuläget.
På tal om att läsa så är jag inne på min sista termin för att bli en färdigexaminerad undersköterska, sen blir det jobb och än mindre tid för spel! Eller? Nej, det får jag försöka pussla ihop på något sätt… När det kommer till spel så vill jag helst spela med folk, så jag letar mycket efter multiplayer-spel både till konsol och som brädspel, vilket kan vara en utmaning ibland att hitta rätt sorts spel som antingen mina vänner eller min fästmö vill spela, men förhoppningsvis så kan alla tänka sig att spela.

Känner att det här räcker som en presentation, har hjälpt pappa idag så känner mig rätt slut (ni får läsa det här dagen efter jag har skrivit ) så nu ska jag jag chilla i min OMG!-tröja och Star Wars-pyjamasbyxor ihop med mitt 3DS och Pokémon Sun. Game on til’ the next time!

Martin Johansson
Följ mig

Martin Johansson

Nybliven småbarnspappa som håller på med Youtube. Martin är ett stort fan av Pokémon-serien även om han anser att det senaste spelet i serien är ett av de svagare. Försöker ständigt hitta olika konsolspel som kan spelas ihop med sambon eller med vännerna hemma i vardagsrumssoffan. Är även en stor brädspelsentusiast
Martin Johansson
Följ mig

Latest posts by Martin Johansson (see all)