En paus från Youtube

21 augusti, 2016 3 av Christoffer Andersson

Hej på er! Flertalet utav er som läser detta blogginlägg vet säkerligen att jag har en Youtube-kanal. Jag har nu bestämt mig för att ta en paus från Youtube och tänkte i denna text förklara varför.


Jag tycker om det material jag producerar och den väg jag har gått med kanalen hittills, men jag känner lite att jag står och trampar på samma ruta. Tänk som så att ni cyklar en specifik runda varje dag – det är kul och ni njuter utav det. Men helt plötsligt en dag så känner ni att ni vill fortsätta cykla, men kanske testa en annan cykelrunda ett tag framöver. Lite så känner jag med kanalen just nu.

Så under denna paus (vet dessvärre inte hur lång den kommer att bli) kommer jag att lägga tid på att komma fram med nya idéer. Förstå mig rätt, jag tycker om att vlogga men känner att kanalen skulle kunna bli så mycket mer än “bara” en massa videobloggande. Jag ska (förutom att bolla idéer) kolla närmre på samarbeten med andra youtubers och annat därtill. Jag vill såklart att kanalen ska växa och jag känner att mitt nuvarande mall hämmar mig lite, därav beslutet att ta en paus.

Ett stort tack till er som läser min blogg samt prenumererar på min kanal. Utan er så skulle jag inte vara där jag är idag, så ni betyder väldigt mycket för mig.

För övrigt: Har ni tankar eller idéer angående kanalen, kontakta mig gärna. Antingen i en kommentar här nedan eller i ett mail.

Kontakt: straholic_youtube@outlook.com


yt-paus

 

 

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)