En omdesign av hemsidan

27 januari, 2017 0 av Christoffer Andersson

Hej på er! Det var ett litet tag sedan sist, det är jag medveten om. Men orsaken till min inaktivitet här stavas livet. Förutom att ha spelat en massa (såklart) så har jag även lagt mycket tid på min familj, flickvän samt på mitt jobbsökande. Jag var på en intervju här om veckan, vilket förhoppningsvis resulterar i att jag har ett jobb rätt snart.

Nu till rubriken. För er som har besökt min hemsida innan så märker ni säkert att jag har valt att designa om den. Mitt förra upplägg var på tok för mörk och jag var inte överdrivet förtjust i typsnitten. Det var även lite för gult också, kanske. Min tanke med denna omdesign utav hemsidan var att göra den luftigare och mer stilren. Jag är själv riktigt nöjd med resultatet och passade även på att bädda in lite saker, som ni kan se här till höger. Ni kan nu direkt via hemsidan gilla min Facebook-sida eller följa mig på Twitter. Den sistnämnda är jag dock mest aktiv på. Jag försökte även lägga till ett litet Instagram-flöde men jag tyckte att det såg på tok för plottrigt ut, så det valde jag bort i slutändan.

Hur som haver är jag nu åter, och planerar framöver att publicera recensioner här. Där bland annat Titanfall 2, Final Fantasy XV, Watch Dogs 2 med mera.

omdesign2

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)