En månad går snabbt

En månad går snabbt

20 mars, 2017 0 av Christoffer Andersson

Idag för exakt en månad sedan så lanserades Straholic.se och mycket har hänt sedan dess.

Förutom att många texter har hunnit publicerats (bland annat recensioner, gästkrönikor och annat) samt en tävling har hunnit hållas så har även mycket hänt med det visuella. Tidigare såg sajten mer ut som en blogg än en hemsida, vilket många påpekade. Där och då bestämdes det att sidan skulle få ett litet upplyft i form av en startsida och lite bättre sidopaneler.

Jag är medveten om att det den senaste veckan knappt har yttrats något här på sidan och det ligger helt och hållet på mig. Arbetslivet krockar lite med detta vilket har gjort att publikationer har fått stryka lite på foten. Men frukta icke, när jag väl har vant mig vid allt så kommer publicerings-aktiviteten här att blomstra återigen.

Sist (men absolut inte minst) så vill jag tacka er alla som läser och surfar in här på Straholic.se – det är ni som gör detta roligt. Jag vill även tacka för de fina mail jag har fått, både vad gäller beröm och kritik. 

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)