En liten do want-lista

24 augusti, 2016 0 av Christoffer Andersson

Hej på er! Tänkte  i detta inlägg skriva om lite materiella ting jag vill ha, men inte äger ännu. Kommer att skriva produktens namn, samt delge lite tankar om den.


Canon EOS 700D
Tankar:
Har drömt om att äga denna kamera sedan jag startade min Youtube-kanal. Har hört runt lite med folk som äger den och enligt dem plus många recensioner på nätet så ska det verkligen vara värd pengarna. Tänkte främst använda denna kamera som filmkamera, sekundärt till lite hobbyfotografering.


Røde VideoMic Pro R
Tankar: Denna produkt kan man se som ett tillbehör till ovan nämnda systemkamera. Det är en mikrofon som man fäster på toppen utav kameran. Har kikat på många videobloggar där youtubern ifråga använder sig utav just denna mikrofon, och ljudet låter hur bra och krispigt som helst.

Gaming-dator
Tankar:
Är skapligt trött på den dator jag äger för tillfället. Just nu har jag en Packard Bell EasyNote ENTF71BM – en “kontorslaptop”, som mest är ämnad för internetsurfande och jobbsökardator. Drömmer om en oförskämt stark burk som klarar dagens spel på Ultra utan problem, samt en skärm med krispig upplösning på det.

Xbox One
Tankar:
Äger i dagsläget ett Playstation 4 som jag är hur nöjd som helst med. Men sedan finns det några exklusiva titlar ill Xbox One jag hemskt gärna vill spela (bland annat “Quantum Break”). Har även flertalet vänner som äger denna maskin, så det vore såklart riktigt skoj om kunde spela med dem också.


Ny TV
Tankar:
Den TV jag äger just nu är en 32-tummare från 2011. Den har hängt med ett tag, med andra ord och jag börjar bli rätt less på den då jag känner att upplösningen stundvis inte är tillräckligt bra. Märks mycket väl när man kollar på bluray-filmer eller spelar spel med riktigt snygg grafik.

Ett jobb
Tankar:
Ja, ska jag ha råd med dessa saker så behövs ju även pengar – vilket är svårt om man inte har ett jobb. Så en anställning någonstans skulle ju inte sitta helt fel.

En lägenhet
Tankar: Detta är nog den största önskan på hela den här listan. Jag är i skrivande stund 22 år gammal och bor fortfarande hemma. Längtar efter den dagen jag har en fast anställning någonstans och kan börja kika lite närmare på eget boende. Börjar bli rätt trist att dregla över fina lägenheter på diverse hemsidor nu.

längtar

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)