Dumma, dumma solbränna

24 juli, 2016 0 av Christoffer Andersson

Gårdagen spenderades mest på den lokala badplatsen, där det badades en massa och solades. Just sol kanske det blev lite väl mycket utav, då jag (trots solkräm) blev bränd på axlar, skulderblad och nyckelben. Skulle duscha idag, men varmt vatten var bara att glömma då det sved till tusen – en ljummen dusch är bättre än inget, iallafall.

Ser även fram emot onsdag, då det klockan 15:30 händer något spännande (håll utkik på Twitter och Instagram för att se vad det är för något, när tiden väl är inne).

Är även peppad inför näst-nästa vecka (1-7 augusti) då jag ska ha kicka igång “Stralles vloggvecka” på min Youtube-kanal, där jag kommer att posta en videoblogg varje dag under sju dagars tid. 

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)