Alien: Covenant ser smaskig ut

Alien: Covenant ser smaskig ut

25 april, 2017 0 av Christoffer Andersson

Många av er känner förmodligen till Alien-filmerna vid det här laget. I dagsläget räknas dessa som kult och enligt många därute så är det en filmföljetong man bara måste ha sett.

Premiären av Alien: Covenant ligger inte allt för långt bort i skrivande stund och jag känner hur peppen inom mig växer för varje dag som går. Visst, Prometheus var mest en enda lång axelryckning men jag hoppas att man har sett över vad som inte funkade i den filmen och åtgärdat det i denna.

Jag själv är inte mycket för att gå på bio, då jag oftast dessvärre hamnar med personer som pratar under filmen, prasslar för högt med sina snackspåsar eller kikar i sina mobiltelefoner för jämnan. Det blir att vända till dess bluray-släpp som lär ske någon gång framåt hösten. Det gäller att ha is i magen ibland..

Ska du se den?

Ett stycke hukande och dunderläskig neomorph.

Christoffer Andersson
Följ mig

Christoffer Andersson

24 år gammal spelnörd bosatt i Östergötland. Förutom att vara chefredaktör och ansvarig utgivare för Straholic.se så tycker han även om att pyssla med grafisk design och samla på bluray-filmer. Storfavoriten är spelserien Metal Gear Solid och talas det illa om TV-serien "Vänner" i hans närhet så blir han snabbt defensiv.
Christoffer Andersson
Följ mig

Latest posts by Christoffer Andersson (see all)